• Nieuws

Opening Melktap Paterswolde groot succes

 

Zaterdag 3 juni 2017.

 

“Jullie brengen de menselijke maat weer terug op het erf. Ik vind het fantastisch dat ik vandaag de Melktap Paterswolde, de eerste melktap in de gemeente Tynaarlo en omstreken, mag openen”, sprak een glunderende burgemeester Marcel Thijsen zaterdag 3 juni 2017 op het zonovergoten erf van de familie Veenhuis aan de Hooiweg 202 in Paterswolde. “Waar wij behoefte aan hebben in Nederland is eerlijk voedsel. En wat is er nu eerlijker, dan voedsel

Lees meer

E-mail

De melktap genoot interesse van DvhN.

 

Paterswolde, 31 mei 2017.

 

Vandaag is een delegatie van 2 journalisten van het dagblad van het Noorden bij ons op de boerderij en bij de binnenkort te openen melktap langs geweest.

 

Wij hebben hen een rondleiding gegeven over ons bedrijf en uiteraard hebben wij hen ons nieuwste aanwinst, de melktap laten zien.

 

De journalisten waren erg enthousiast over het gebouwtje waarin de tap staat.

 

Lees meer

E-mail

Melktap Paterswolde wordt officieel geopend.

Hier staat een foto van familie Veenhuis bij het reclamebord voor de Melktap.

 

Waar koop je de lekkerste melk? Dat is toch geen vraag, lijken de roodbonte en zwartbonte koe op het logo van Melktap Paterswolde te denken. ‘Natuurlijk!’, ‘Bij de boer!’ staat er in gedachtewolkjes boven hen te lezen. Zaterdag 3 juni opent burgemeester Marcel Thijsen van Tynaarlo de eerste melktap in de wijde omtrek, op het erf bij maatschap Veenhuis aan de Hooiweg 202 in Paterswolde (tegenover landgoed De Braak). Belangstellenden zijn om 11.00 uur van harte welkom om dit mee te maken.

 

Lees meer

E-mail