Dit bijzondere aardappelras brengt de originele smaak van vroeger weer terug.

Koopmans Blauwe is veel meer dan ‘gewoon een aardappel’.

Zijn authentieke smaak –zacht kruimig en romig- zorgt ervoor dat deze aardappel al sinds 1937 word gegeten door echte liefhebbers.

Deze aardappel is geschikt voor koken, bakken, ovenschotels en salades.

Frieslanders zijn kruimige aardappelen.

deze aardappel kan goed gebruikt worden om te koken, te poffen of te frituren.

De eersteling wordt veel gebruikt als consumptieaardappel, die vroeg in het seizoen leverbaar is (vandaar ook de naam).

De aardappel is vrij vastkokend, iets bloemig en is bruikbaar als kook-,bak- en magnetronaardappel.

Cerisa is een ovaal rode aardappel met rode schil en geel van binnen.

De aardappel heeft een volle romige smaak.

De aardappel is vastkokend en word voornamelijk klaargemaakt met schil.

Hij is heerlijk voor in de oven, dat kan met schil. Bereid de aardappelen met olijfolie, rozemarijn en knoflook.

Je kunt deze aardappel ook koken, stomen of bakken, dit kan ook weer met schil eromheen.

Dit is ook een erg lekkere aardappel om toe te voegen aan warme of koude salades.